• Ik nodig mensen graag uit om even kwetsbaar te zijn</

  Suzan Abee
  Ik nodig mensen graag uit om even kwetsbaar te zijn

 • Maak veel gebruik van humor en daag mensen graag uit

  Suzan Abee
  Maak veel gebruik van humor en daag mensen graag uit

 • Praktische en concrete adviezen

  Suzan Abee
  Praktische en concrete adviezen

Over Suzan

Mijn naam is Suzan Abee, geboren in 1978, getrouwd en moeder van twee lieve, bijzondere kinderen.

Ik ben een gepassioneerd, enthousiast mens en ik houd van het leven met al zijn prachtige en schaduwkanten. Ik ben ook hoogsensitief, iets wat ik lang niet heb willen zien, maar waarvan ik nu volop geniet (met alle ups en downs).
Ik heb een zeer grote liefde voor de natuur, het is de zuiverste spiegel die ik ken. Het is voor mij een enorme bron van inspiratie, liefde en een plek waar ik tot rust kan komen.


Daarnaast ben ik gek op schilderen en allerlei andere beeldende werkvormen waardoor ik me kan uiten. Ik houd van het proces van creëren en alles wat me daarin verrast, zowel positief als negatief. In de therapieën en workshops die ik geef ben ik altijd nieuwsgierig, altijd op onderzoek uit. Waarom doet iemand zoals hij doet? Hoe kan ik iemand helpen meer zichzelf te zijn?

Sinds 2000 ben ik werkzaam als beeldend therapeut en vanaf 2008 ben ik na een opleiding voor Reading en Healing langzaam een combinatie gaan maken tussen energetisch werken en beeldend werken. Na een lange en diepgaande weg van persoonlijke ontwikkeling en het volgen van de training “Tekenbewegingen” in 2017 heeft de energetische beeldende therapie sessie zijn vorm gekregen en heb ik de reading en healings sessies nog meer verfijnd.