• Suzan Abee Praktijk expressie en gewaarzijn Beeldende therapie, Sensitherapie, Reading en healing

    Suzan Abee Praktijk expressie en gewaarzijn
    Beeldende therapie, Energetische therapie/Reading en healing

  • Suzan Abee Praktijk expressie en gewaarzijn Beeldende therapie, Sensitherapie, Reading en healing

    Energetische therapie/Reading en healing
    Energie in balans

Energetische therapie/ Reading en healing

A

 

lles om ons heen heeft een eigen trilling, een eigen energie. Dit geldt ook voor onze gevoelens, gedachtes, verlangens en wensen. Alles wat ons bezighoudt, wat in en om ons aanwezig is, heeft een eigen unieke trilling, een unieke energie. Als je op deze manier naar iemand kijkt, kun je ook waarnemen waar energie zwaar of licht is. Je kunt voelen waar blokkades zitten en/of waar je energie niet meer stroomt.

Energetische (beeldende) therapie

Je kunt kiezen voor een energetische therapie, waarbij ik onder andere gebruik maak van de beeldende methode “Tekenbewegingen”. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je via het steeds herhalend tekenen en bewegen van vormen in contact met je lichaam en je ademhaling, emoties en vaste patronen los kunt laten. Je kunt via deze methode ook heel sterk in contact komen met je basis, power en creatie-kracht.

Reading en healing

Tijdens een reading stem ik mij volledig af op jou als uniek persoon. Het kan zijn dat je vragen hebt over iets wat gaande is in je leven. Deze vragen neem ik mee tijdens de reading. Ik maak contact met je ziel en je persoonlijkheid. Ik kijk naar waar de energie goed stroomt en waar eventuele blokkades zitten. De reading die ik geef is een interactie, tussen jou als persoon en mij als spiegel op dat moment. Het is iets wat we samen vormgeven. Via massage-technieken, zoals holistic pulsing en soms het gebruik van edelstenen zorgen we er voor dat er weer beweging komt en blokkerende emoties/gedachtes en soms trauma’s bewerkt en losgelaten kunnen worden.

Reading en healing

Een reading gaat vaak in combinatie met een healing, maar kan ook afzonderlijk van elkaar. Een healing is gericht op het laten doorstromen van je energie. Het kan zorgen voor een diepe ontspanning en opluchting, door het loslaten van energieën die je niet meer nodig had.
Reading en healing is vooral geschikt voor (wat oudere) jongeren en volwassenen.