• Suzan Abee Praktijk expressie en gewaarzijn Beeldende therapie, Sensitherapie, Reading en healing

    Suzan Abee Praktijk expressie en gewaarzijn
    Beeldende therapie, Sensitherapie, Reading en healing

  • Suzan Abee Praktijk expressie en gewaarzijn Beeldende therapie, Sensitherapie, Reading en healing

    Reading en healing
    Energie in balans

Reading en healing

Alles om ons heen heeft een eigen trilling, een eigen energie. Dit geldt ook voor onze gevoelens, gedachtes, verlangens en wensen. Alles wat ons bezighoudt, wat in en om ons aanwezig is, heeft een eigen unieke trilling, een unieke energie. Als je op deze manier naar iemand kijkt, kun je ook waarnemen waar energie zwaar of licht is. Je kunt voelen waar blokkades zitten, waar je energie niet meer stroomt.

Tijdens een reading stem ik mij volledig af op jou als uniek persoon. Ik maak contact met je ziel en je persoonlijkheid. Ik kijk naar waar de energie goed stroomt en waar eventuele blokkades zitten. De reading die ik geef is ook een interactie, tussen jou als persoon en mij als spiegel op dat moment. Het is iets wat we samen vormgeven. Samen zorgen we ervoor dat je antwoord krijgt op de vragen die je hebt.

Een reading gaat vaak in combinatie met een healing, maar kan ook afzonderlijk van elkaar. Een healing is gericht op het laten doorstromen van je energie. Het kan zorgen voor een diepe ontspanning en opluchting, door het loslaten van energieën die je niet meer nodig had.

Reading en healing is vooral geschikt voor (wat oudere) jongeren en volwassenen.