• Ik nodig mensen graag uit om even kwetsbaar te zijn</

  Suzan Abee
  Ik nodig mensen graag uit om even kwetsbaar te zijn

 • Maak veel gebruik van humor en daag mensen graag uit

  Suzan Abee
  Maak veel gebruik van humor en daag mensen graag uit

 • Praktische en concrete adviezen

  Suzan Abee
  Praktische en concrete adviezen

Over Suzan

Mijn naam is Suzan Abee, geboren in 1978, getrouwd en moeder van twee lieve, bijzondere kinderen.

Ik ben een gepassioneerd, enthousiast mens en ik houd van het leven met al zijn prachtige en schaduwkanten. Ik ben ook hoogsensitief, iets wat ik lang niet heb willen zien, maar waarvan ik nu volop geniet (met alle ups en downs).
Ik heb een zeer grote liefde voor de natuur, het is de zuiverste spiegel die ik ken. Het is voor mij een enorme bron van inspiratie, liefde en een plek waar ik tot rust kan komen.


Daarnaast ben ik gek op schilderen en allerlei andere beeldende werkvormen waardoor ik me kan uiten. Ik houd van het proces van creëren en alles wat me daarin verrast, zowel positief als negatief. In de therapieën en workshops die ik geef ben ik altijd nieuwsgierig, altijd op onderzoek uit. Waarom doet iemand zoals hij doet? Hoe kan ik iemand helpen meer zichzelf te zijn?

Sinds 2000 ben ik werkzaam als (beeldend) therapeut en vanaf 2016 ook als sensitherapeut, waarbij ik in de therapie nog meer gebruik maak van mijn (hoog)gevoeligheid om mensen te helpen.

Ik nodig mensen graag uit om even kwetsbaar te zijn, om even helemaal te vertellen of te laten zien welke werkelijke gevoelens aanwezig zijn.

Daarnaast houd ik van praktische en concrete adviezen, ik maak veel gebruik van humor en daag mensen graag uit!